Пенсіонерам вирішили дарувати по 5000 грн на день народження

Сума може бути й меншою – все залежить від віку людини

В одному з міст України пенсіонерам на день народження вирішили дарувати гроші. Йдеться про одноразову виплату від 500 до 5000 грн.

Цікаву ініціативу запровадили в Івано-Франківську.

Гроші даватимуть людям, які святкували свій день народження після 24 лютого. Скільки саме отримає той чи інший пенсіонер, залежить від віку – чим старша особа, тим більше отримає.

Повідомляється, що 5000 грн виплачуватимуть на 100 років і більше (таких у місті трохи є). На 95 років виплачуватимуть по 3000 грн. Ті, кому виповнилося 90 і більше років отримають по 1000 грн. А тим, хто відсвяткував 70 років і більше, виплатять по 500 грн.

Скільки триватиме ця програма - наразі невідомо. Однак ідеться про те, що на одноразову виплату претендують всі – статус пенсіонера та рівень його доходу значення не мають.

Як пенсіонерам отримати допомогу?

Для отримання виплати треба звернутися у ЦНАП. З собою потрібно взяти документи, які підтверджують вік і те, що у вас був день народження.

Джерело: gsminfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень