Мріяв літати високо в небі, як птах: Обороняючи Україну, загинув один з найкращих пілотів ЗСУ

Вічна пам’ять і слава Герою!

На війні з російськими загарбниками загинув 30-річний пілот ЗСУ з Івано-Франківська Антон Листопад, якого у 2019 році визнали одним із найкращих

Раніше він був учасником бойових дій на Сході країни. І цьогоріч від самого початку повномасштабного вторгнення росії льотчик захищав Україну. А тиждень тому Антон Листопад особисто отримав орден за мужність 3-го ступеня, повідомив колишній прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Володимир Гройсман також пригадав, що торік на параді до 30-річчя Дня незалежності саме цей льотчик був провідним в авіаційній колоні на параді військ.

– Мільйони українців із захопленням і гордістю спостерігали у день 30-тої річниці Незалежності проліт над Хрещатиком авіаційної колони параду військ. Ведучим цієї колони був саме наш Антон, — повідомили на сторінці Фізико-технічного ліцею Івано-Франківської обласної ради, випускником якого був Герой.

У мережі пригадують:

Юнак йшов до своєї мрії – стати льотчиком, літати високо в небі, як птах, і орлиним поглядом споглядати красу Землі, – написав користувач мережі Назар Іванів.

Із Захисником, який поповнив Небесне військо, прощаються сьогодні. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень