«Тепер я маю захищати Україну»: 6-річна донька Героя з Рівного допомагає ЗСУ (ВІДЕО)

Вона виготовляє та продає прикраси

У березні цього року 6-річна Іринка з Рівного втратила тата. Він був військовослужбовцем та захищав Україну від російських загарбників.

Одного ранку дівчинка сказала мамі: «Тато наш захищав Україну? Захищав. Він загинув. Тепер я маю захищати Україну».

Щоб тримати зброю в руках, Іринка ще замала. Тож вирішила, що робитиме власноруч прикраси, аби продавати їх на благодійних ярмарках та через соціальні мережі, а гроші передавати Збройним силам України.

Іринка вже придбала та передала на фронт два тепловізори, а зараз працює над тим, аби придбати автомобіль для військових.

У дитячій кімнаті, дивлячись на фото свого татуся в парадному військовому однострої, з медалями й чорною стрічкою, Іринка працює без вихідних.

 

З кожним днем вона нарощує темпи роботи та розширює асортимент власної продукції, бо вірить у перемогу української армії, повідомляє Armу.Info.

Тато Іринки – старший лейтенант Олександр Васильєв — захищав Україну з 2014 року. Офіцер з відзнакою закінчив Національну академію сухопутних військ у Львові та служив у складі окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. Він неодноразово перебував у районі проведення ООС, а з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну боронив Київщину, а згодом Миколаївщину, де загинув 27 березня під час виконання бойового завдання.

Похований Герой у Рівному.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень