«СОМ» у Рівному просить 1,5 млн на зарплати по 12 тисяч гривень

Шістьом людям протягом року

Громадське формування «СОМ» просить в міста півтора мільйона гривень на утримання 6 своїх членів.

Нагадаємо, у місті на підтримку організацій «СОМ», «Сокіл», «Козацька самооборона» та «Захисник» щорічно виділяється з місцевого бюджету близько мільйона гривень.

На 2019 рік в Програмі підтримки громадських формувань передбачили вже 2,7 млн. 1,2 млн підуть на утримання цих чотирьох організацій, а 1,5 млн пропонується виділити «СОМу» на утримання осіб, які супроводжуватимуть посадовців міськвиконкому.

Докладніше розповідає очільник «СОМу» Андрій Маркевич:

Посадовець, яка призначена виконкомом,  приходить на складання адмінправопорушення. Відповідно, впливу на правопорушника вона немає, адже вона жінка – розглянемо такий приклад. Тут підключаються активісти, які надаватимуть допомогу.

Такий супровід призначатимуть, коли посадовці йтимуть складати протоколи щодо незаконних малих архітектурних споруд, викидів сміття.

За словами Андрія Маркевича, підтримка громадських формувань, які займатимуться такими функціями, це вигідніше місту, ніж створення тієї ж муніципальної поліції.

У коштах, які вказані в програмі, передбачається форма, а також зарплата близько 12 тисяч гривень на місяць. Це йдеться про вищезгаданих 5-6 супроводжуючих СОМівців.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень