Це не ганчірка: соліст Maneskin пройшовся ногами по прапору України (ВІДЕО)

Це сталося, коли світ вшановував пам'ять жертв Голодомору

Італійський рок-гурт Maneskin, який став переможцем Євробачення-2021, втрапив у скандал. Після чергового концерту соліста Давида Даміано звинуватили у неповазі до українського прапора. Фанати помітили, що співак безсоромно пройшовся по ньому ногами.

Показовий концерт відбувся в американському Бостоні 26 листопада. Артист спочатку загортався синьо-жовтим прапором, при цьому він був у спідній білизні, а потім кинув його на підлогу й кілька разів наступив.

Ролик опублікували на сторінці maneskin.ua в Instagram

— Його поведінка на сцені жахає щоразу.

 

Поки весь світ вшановував пам'ять жертв Голодомору, він того ж дня обмотується українським прапором як банним рушником, ходить по ньому і жбурляє його.

 

Багато публічних речей на знак підтримки нашої країни не звільняють його від відповідальності, – заявили у мережі.

Варто зазначити, що Давид Даміано неодноразово говорив про війну в Україні. А на одному з наймасштабніших музичних фестивалів Соachella у Каліфорнії він виголосив перед публікою дуже потужну промову. Тоді співак розповів світові про бомбардування українських міст і послав путіна за російським кораблем.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень