Maneskin у Росії влаштували скандал із Собчак та MARUV, а запалювали під український Go_A (ФОТО)

Колектив наробив галасу у Москві

Італійський гурт Maneskin, який переміг на «Євробаченні-2021» днями побував у Росії, чим неабияк засмутив українських фанатів.

Однак, схоже, рано було засмучуватися. Адже по собі італійські рокери залишили не найтепліші спогади. Колектив встигнув потрапити в Росії не в один скандал.

Спочатку на них образилася ведуча та журналістка Ксенія Собчак.

А річ у тім, що в останній момент Maneskin без будь-яких пояснень скасував з нею інтерв'ю. Так само гурт «кинув» іншу журналістку та блогерку «Ніжного редактора» Тетяну Мінгалімову.

- Мої домовленості про ексклюзивне інтерв'ю були, м'яко кажучи, на*бкою.

 

А потім мій продюсер мені пише, що менеджмент артиста не дав ані аргументів, ані пояснень, просто звернув наше інтерв'ю, - пожалілася Собчак.

Ще більше журналістку обурило те, що єдиною, з ким поспілкувалися Maneskin, була співачка Оля Бузова. Своєю чергою, Бузова пояснила, що говорила з Maneskin лише на ті теми, які погодила з менеджментом гурту.

- Ксюшо, хочеш поділюся з тобою відзнятим матеріалом?

 

Щоправда, там немає запитань про фемінізм, сексизм, ЛГБТ...

 

Я у них це не запитала не тому, що мені це нецікаво або я дурепа, яка не може сформулювати питання на цю тему, а просто тому що це в стоп-листі.

 

Говорити можна було лише про музику та їхній новий альбом, - відповіла Бузова.

Окрім того, неприємна ситуація сталася у Maneskin зі співачкою MARUV. Так, 31 серпня гурт дав закритий концерт, на який не пустили жодного фаната. Перед ними на розігріві мала виступити артистка. Її вихід постійно відкладали, а потім взагалі відмовилися від її перформансу.

Вихід Maruv постійно відкладали, а потім і зовсім сказали, що група вирішила відмовитися від розігріву і в останній момент скасувала будь-які виступи, крім свого.

 

MARUV, яку багато хто встиг побачити мигцем, покинула майданчик, - пише Telegram-канал Super.ru

Ну, а вишенькою на торті стало те, що останню ніч у Москві гурт Maneskin проводив під хіт «ШУМ» українського гурту Go_A, з яким італійці на «Євробаченні» добре потоваришували.

Джерело — ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень