«Нюхав кокаїн»: організатори Євробачення відреагували на скандал, пов'язаний з переможцями шоу (ВІДЕО)

Що ж насправді відбувалося на співочому конкурсі?

Вокаліста італійського рок-гурту Maneskin, що переміг на Євробаченні 2021, запідозрили у вживанні наркотиків просто під час шоу.

Все через відео, на якому видно, що Даміано Давид підозріло нахилив голову до столу і нібито щось нюхає. У той момент інший учасник групи обсмикнув його.

Пізніше на пресконференції журналіст запитав вокаліста, що це було, той пояснив, що дивився на розбите скло.

Томас, це був Томас. Він практично розбив склянку. Я не вживаю наркотики, будь ласка, друзі. Ніякого кокаїну. Не кажіть так, - сказав Давид.

Організатори «Євробачення» такі чутки щодо відеозапису назвали спекуляціями.

Також зазначили, що керівник італійської делегації повідомив, що наркотиків у Грінрумі, де чекають на свої виступи учасники «Євробачення», не було. Там пояснили, що співак нахилився до столу, щоб прибрати розбите скло.

Група рішуче спростувала звинувачення у вживанні наркотиків, і співак, про якого йдеться, пройде добровільний тест на наркотики після прибуття додому. Про це вони просили вчора ввечері, але EBU не зміг організувати це відразу, - йдеться в заяві.

Відзначається, що соліст Måneskin пройде добровільний тест на наркотики по прибуттю додому в Італію.

EBU може підтвердити, що розбите скло було знайдене після перевірки на місці, - повідомили організатори пісенного конкурсу.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень