Ввечері 7 серпня відбудеться місячне затемнення: що категорично не можна робити у цей період

У серпні 2017 нас чекають одразу два затемнення - місячне і сонячне

Сьогоднішнє місячне затемнення можна буде побачити в Європі, Азії, Африці, Австралії та Антарктиді. Весь процес триватиме майже дві години, найкраще затемнення буде видно в 21.20 за київським часом. 

Як впливає місячне затемнення на людей

Вплив місячного затемнення починається за три дні до і триває ще три дні після самого затемнення. У ці дні підвищується дратівливість, вразливість, проявляється бажання сперечатися, невдоволення собою і оточуючими.

Також велика небезпека рецидивів психічних хвороб.

Затемнення може негативно позначитися на самопочутті навіть практично здорової людини, особливо постраждають емоційно нестабільні і метеорологічно залежні люди.

Що категорично не можна робити під час місячного затемнення

Колишня рівнянка, нумеролог Жанна Клемпуш опублікувала у Фейсбук поради, як варто поводитись під час місячного затемнення.

- Вбережіть свої гаманці від великих покупок – на кшталт будь-якої дороговартісної побутової техніки, авто, нерухомості тощо. Навіть якщо сам процес принесе вам задоволення, і все реалізується в чітких законних межах, через певний проміжок часу може випливти певний «темний» нюанс.

- Відмовтеся від всілякого роду тусовок або відвідування місць масового скупчення людей. У певних осіб може виникнути незрозуміле «затемнення» в свідомості, і, хто-зна, як це відобразиться на вас чи ваших близьких. Одне слово: ложка дьогтю – в бочці меду.

- Зачекайте із вкладанням важливих контрактів чи угод на кілька днів. Постфактумом можуть зʼявитися неозвучені домовленості, які важко буде переформатувати чи відмінити.

- Утримайтеся від крупних фінансових операцій. Можна попастися на гачок аферистів.

- У ці дні вас можуть провокувати на конфлікти, сварки чи зʼясовування стосунків. Не піддавайтеся!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень