Сьогодні у Рівному – презентація «Віршів з оксамитової торбинки» Віри Правоторової

Сьогодні, 11 квітня, об 11.30 у приміщенні Рівненської обласної бібліотеки для дітей (пр. Миру, 16) відбудеться зустріч з рівненською дитячою поетесою Вірою Правоторовою.

Письменниця презентуватиме книгу «Віршенята і віршики з оксамитової торбинки», що вийшла у видавництві «Зелений пес» братів Капранових.

Діти дізнаються, чому книга називається «Віршенята і віршики з оксамитової торбинки», коли поетеса пише свої вірші і чи справді її віршенята живуть в оксамитовій торбинці та матимуть змогу поспілкуватися з автором, придбати книгу і взяти автограф.

«Кожен вірш авторки пронизаний світлом доброти,  милосердя, співчуття,  щирості та вчить дитину мріяти, фантазувати, розуміти мову живих істот. Наповнюють видання чудові яскраві ілюстрації, які створила молода рівненська художниця, кандидат митецтвознавства Ольга Мойсюк.

Книга з барвистими малюнками стала справжнім острівцем  добра і світла», – зазначають організатори.

Додамо, що частину віршів Віри Правоторової надрукував відомий український поет та видавець Іван Малкович у подарункових збірниках «Улюблені вірші – 2» у своєму знаменитому видавництві української дитячої літератури «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА». Саме це дало поштовх до подальшої літературної діяльності рівнянки. 

Також вірші авторки надруковані в багатьох періодичних виданнях  для дітей: «Ангелятко»,  «Малятко», «Колобочок», «Мамине сонечко», «Ноїв Ковчег», «Маленька фея та сім гномів».

Віра Правоторова

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень