Сьогодні стартує триденний фестиваль патріотичної пісні

1-3 липня у селі Хрінники Демидівського району пройде VI регіональний відкритий дитячий фестиваль патріотичної пісні «Наша слава козацькая не вмре, не загине!»

Урочисте відкриття відбудеться 1 липня о 17:00 годині в Демидівському районному будинку культури. Цього року у фестивалі беруть участь 90 учасників з Рівненщини, Волині, Житомирщини та Хмельниччини.

1-2 липня відбудуться виїзні концерти для мешканців сіл Демидівщини.

А закриття фестивалю та гала-концерт учасників пройде 3 липня о 17:00 в санаторії «Хрінники». Крім того, учасники фесту братимуть участь у заходах, присвячених битві під Берестечком в селі Пляшева Радивилівського району.

Як заначають організатори (рівненський обласний центр народної творчості, Рівненська облдержадміністрація та Демидівська райдержадміністрація і райрада) мета заходу - відродження та популяризація національно-патріотичної пісні, виявлення та підтримка талановитих молодих виконавців.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень