Сьогодні набули чинності нові тарифи на тепло і гарячу воду. Ціни зросли вдвічі

Сьогодні, 1 липня, вступили в дію нові тарифи на теплову енергію та гаряче водопостачання.

До ринкових цін тарифи підняли у червні на відкритому засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Тож постановою комісії для споживачів ТОВ «Рівнетеплоенерго» категорії «населення» встановлено наступні ціни на послугу з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води.

Послуга з централізованого опалення:

  • для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії – 1457,09 грн/Гкал з ПДВ;
  • для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії – 34,78 грн/кв.м. за місяць протягом опалювального періоду, з ПДВ.

 

Послуга з централізованого постачання гарячої води:

  • за умови підключення рушникосушильників до системи гарячого водопостачання – 86,69 грн/куб.м. з ПДВ;
  • за умови відсутності рушникосушильників – 80,10 грн/куб.м. з ПДВ;
  • за умови відсутності квартирного приладу обліку споживання гарячої води (з рушникосушильниками) – 265,27 грн з ПДВ на 1-го мешканця в місяць;
  • за умови відсутності квартирного приладу обліку споживання гарячої води (без рушникосушильників) – 245,11 грн з ПДВ на 1-го мешканця в місяць.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень