Сьогодні – День медика: Привітання

Цікавий факт про усіх лікарів

В перший понеділок жовтня у світі відзначають День медика

Мабуть, кожен, хто хоча б раз був у лікаря, помітив, що медики мають нерозбірливий почерк. У чому ж причина? Вважається, що причина цього — велика кількість досить однотипних записів в історіях хвороб та рецептів, які щодня виписує кожен лікар.

В яких країнах на медицину витрачають найбільше коштів? Серед розвинутих країн світу за цим показником перше місце належить США, далі в рейтингу першої десятки — Швейцарія, Норвегія, Німеччина, Австрія, Нідерланди, Данія, Люксембург та Бельгія

Привітання!

***

Сьогодні ми відзначаємо День медичного працівника. Це люди, які допомагають усім залишатися здоровими та життєрадісними. Тому в першу чергу хочеться побажати їм вдячних і щасливих пацієнтів, а також успіхів і добробуту у вашій роботі. Зі святом!

***

Вітаю з Днем медика від щирого серця. Бажаю не тільки дбати про здоров'я оточення, а й берегти своє. Нехай довге життя обдарує вас щасливими моментами та приємними спогадами, розумінням і вдячністю людей. Успіхів у вашій справі та гарного настрою.

***

***

Висловлюємо найтепліші слова вдячності представникам найгуманнішої у світі професії, тим, хто не жаліючи зусиль і часу бере на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігає найцінніше, що є у людини – її життя. Адже здоров'я нації є базовою умовою нормального розвитку країни, її добробут. Прийміть побажання міцного здоров'я і добробуту вам, вашим рідним і близьким. Нехай збудуться всі ваші задуми, а віра та оптимізм завжди залишаються з вами!

***

Дорогі наші лікарі та всі медичні працівники! Сьогодні в ваше свято ми бажаємо, щоб у вашому житті було більше щастя і радості! Щоб було менше хворих, але була більше зарплата! Щоб всі пацієнти видужували швидше! Щоб не виникало труднощів в роботі та в житті! Спасибі, що ви є у нас, і ми завжди можемо звернутися до вас за допомогою, адже тільки ви допомагаєте вилікуватися нам від усіх недуг та хвороб!

Джерело: Day Today

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень