Сьогодні – День архітектора та архітектури

Привітання!

У перший понеділок жовтня у світі відзначають День архітектора та архітектури. Відзначати це свято почали у 1985 році. 

Привітання!

***

Архітектори! Сьогодні ваше професійне свято!

Дозвольте побажати вам наснаги, нехай вона не покидає вас, осяває новими дивними ідеями. Нехай люди одержують радість від створених вами шедеврів.

Нехай ваші незвичайні геніальні задуми завжди втілюються в життя!

Будуйте міста, хмарочоси, башти, мости. Ми чекаємо від вас нових чудес світу!

 ***

Все починається з ідеї, коли в гарячій уяві підносяться у висоту шпилі, виблискують високі вікна і міць каменю перегукується з тонким силуетом… Але перш ніж пейзаж прикрасить ще одна споруда, ти дні та ночі проведеш за кресленнями, вивіривши все до міліметра… І результат – змусить всіх ахнути й примножить твою славу! З Днем архітектора!

***

Як будуть виглядати міста майбутнього? Це вирішувати вам, архітекторам! У ваше професійне свято, я хочу побажати вам більше новаторських ідей і натхнення, перемог, здимаючись як вежі під хмари, і просто – щасливого життя!

***

Вітаю з Днем архітектора! Що може бути прекрасніше, ніж зводити споруди, які прослужать не одному поколінню, прикрасять міста і може бути, послужать їх візитною карткою? Нехай реалізуються всі твої мрії, архітектор! Живи в гармонії з музою і самим собою!

***

Нам здається, що багато міст майже вічні, але якщо поглянути трохи уважніше, виявиться, що вони невпинно змінюють свій архітектурний вигляд з плином часу. У День архітектора я сердечно вітаю людину, стараннями якої в наступні роки наші міста будуть ставати ще кращим!

***

Щоб будинок стояв багато років, був теплим і зручним, щоб він радував око перехожих… До його створення має докласти розум, руки і багато години роботи талановитий архітектор, якого сьогодні я, до речі, маю честь привітати з професійним святом! Стрій більше будівель, високих і суворих, низьких і витіюватих… словом, будь-які побажаєш!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень