Сьогодні — День пам’яті українських журналістів: Скільки працівників ЗМІ загинуло за місяці війни

Їх майже чотири десятки

Щороку в третю п’ятницю вересня в Україні вшановують пам’ять журналістів, які загинули під час виконання професійних обов’язків.

Професія журналіста є однією з найнебезпечніших. За роки незалежності в Україні загинуло понад 100 працівників ЗМІ. Їх вбивали, вони помирали за нез’ясованих обставин.

За місяці повномасштабної війни росії проти України загинув не один журналіст. Росія позбавила життя 39 працівників ЗМІ. Про це повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

В День пам'яті загиблих журналістів вшановуємо пам’ять наших борців передової інформаційного фронту. Бути журналістом сьогодні – це бути готовим віддати своє життя, щоб доносити правду всьому світу, – зауважив Олександр Ткаченко.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень