Без сліз не поглянеш: Який хліб окупанти роздають маріупольцям (ФОТО)

Люди змушені його їсти, бо грошей немає

У тимчасово окупованому Маріуполі зараз критична ситуація з продуктами. Навіть по хліб, на який страшно глянути, люди щодня вистоюють величезні черги.

Радник мера міста Петро Андрющенко розповів:

Просто його (ред. – хліба) немає. Черга. Черга. Черга. На подолання кризи окупанти видають людям безплатно хліб з пеніциліном. Тобто – цвіль. Криза – слово синонім Маріуполя при окупантах, – каже Петро Андрющенко.

У принизливій черзі за хлібом маріупольці стоять не лише через дефіцит хліба, а й тому, що більшість людей не можуть дозволити собі його купити.

У більшості жителів Маріуполя немає грошей, роботи, обіцяних захмарних виплат. Також видачу гуманітарної допомоги сильно звузили й залишили певним пільговим групам.

Самі ж маріупольці кажуть, що такий безплатний «кирпичик» їсти неможливо, він просто з борошна і води. Тому роблять з нього грінки, щоб якось це вживати в їжу.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень