Без сліз не поглянеш: Який хліб окупанти роздають маріупольцям (ФОТО)

Люди змушені його їсти, бо грошей немає

У тимчасово окупованому Маріуполі зараз критична ситуація з продуктами. Навіть по хліб, на який страшно глянути, люди щодня вистоюють величезні черги.

Радник мера міста Петро Андрющенко розповів:

Просто його (ред. – хліба) немає. Черга. Черга. Черга. На подолання кризи окупанти видають людям безплатно хліб з пеніциліном. Тобто – цвіль. Криза – слово синонім Маріуполя при окупантах, – каже Петро Андрющенко.

У принизливій черзі за хлібом маріупольці стоять не лише через дефіцит хліба, а й тому, що більшість людей не можуть дозволити собі його купити.

У більшості жителів Маріуполя немає грошей, роботи, обіцяних захмарних виплат. Також видачу гуманітарної допомоги сильно звузили й залишили певним пільговим групам.

Самі ж маріупольці кажуть, що такий безплатний «кирпичик» їсти неможливо, він просто з борошна і води. Тому роблять з нього грінки, щоб якось це вживати в їжу.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень