«Собака у страшних муках помирала у дітей на очах»: ТРУТКА на Ніла Хасевича (ВІДЕО)

В час, коли люди ризикуючи собою вивозять тварин з-під куль, інші їх труять

У Рівному на вулиці Ніла Хасевича 26 невідомі труять собак. Тварини помирають на очах у людей у страшних муках.

Нелюди розкидують отруту у дворі, де зокрема граються діти. За останню добу у дворі померло вже чотири песики.

Заключення ветеринара, де вказано, що тварина померла від отруєння

Про це повідомила рівнянка, яка там проживає, Надія Явір.

- У дворі на Ніла Хасевича, 26 живуть живодери. Інші слова підібрати важко. В час коли люди ризикуючи собою вивозять тварин із зони бойових дій інші люди тварин труять, бо вони їм заважають.

 

Хоча повен підвал людського гімна, з труби що прорвала, використані презервативи, пляшки і окурки і під'їзді дворі і підвалі, а також розвалини біля смітника їх абсолютно не хвилюють.

 

Неодноразові погрози в бік котів і собак що живуть у дворі будинку звучать дико і страшно. Особливо страшно, що на це дивляться діти. Собака стікала кров'ю з рота і заднього проходу і помирала у дітей на очах.

 

На жаль окремі мешканці будинку по вул. Ніла Хасевича, 26 далекі від людяності та цивілізованості. Шкода що такі погрози звучали і з вуст голови ОСББ, який у підвалі де зараз повно людського гімна шукав з ліхтариком котячі екскременти як твердження того, що взимку котів погрітися у підвал впускати не можна, бо вони гадять. Тварини після цього були побиті і травмовані.

 

Один кіт досі не може ходити, бо має проблеми з хребтом після побоїв. Тепер черга дійшла і до собак. Абсолютно ласкавих, соціалізованих і добрих тварин. То хто ці люди?, - пише Надія Явір.

Нам дівчина повідомила, що вже написала заяву у поліцію, але, що справа зрушить з місця, вона сумнівається.

На своїй сторінці у фейсбуці зоозахисниця Алла Лосік повідомила, що у неділю у дворі, де нелюди потруїли песиків, проведуть акцію протесту.

Рівняни, якщо ми маємо Душу і Розум, ми зобов'язанні зупинити цих орків, які серед нас.

 

Пропоную провести акцію протесту, в НЕДІЛЮ ЗА ЦІЄЮ АДРЕСОЮ, на 14.00, щоб це бидло, яке там живе, відчули, що МИ ІНШІ І ЖИТИ БІЛЬШЕ ТАК, в ЇНЬОМУ, ЇХНЬОМУ ЛАЙНІ, ми НЕ БУДЕМО!!

 

МИ РОЗДАЛИ ДОПОМОГУ СОТНЯМ ЛЮДЯМ, які дбають про тварин, зі всієї країни і міста Рівне.

Неділя, 10 квітня, 14:00, вулиця Ніла Хасевича, 26.
ЗБОРИ НЕБАЙДУЖИХ МЕШКАНЦІВ

До уваги власників тварин, та батьків, які проживають за адресою Ніла Хасевича, 26. Будьте обачні, бо «недолюди» розкидують отруту на вулицях, де граються ваші діти та гуляють ваші домашні улюбленці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень