Біля Рівного чоловік розстріляв двох цуценят, тому що вони «його дістали» (ФОТО)

Тепер нелюду загрожує до 8 років в'язниці

На годиннику було близько 18:30, коли мешканець будинку в місті Здолбунів почув постріли. Вийшовши на вулицю, він зрозумів, що звук йде з боку ділянки сусіда - як виявилося, той намагався влучити в собак. Чоловік відразу ж повідомив про це в поліцію.

Коли екіпаж приїхав на місце, стрілка на місці не було.

На землі лежали двоє цуценят: один був мертвий, другий - поранений.

 

Поліцейські відразу ж зв'язалися зі знайомою волонтерки, яка викликала ветеринара, - про це повідомили в пресслужбі поліції Рівненської області.

 

Цуценя відвезли в клініку. Рентген показав, що в черевній порожнині є куля. Тварині надали всю необхідну допомогу - зараз його життю нічого не загрожує.

Той, хто стріляв, втік, але очевидці описали його і вказали, в який бік той пішов. Через кілька хвилин чоловіка знайшли та затримали. Йому 46 років.

Сказав, що стріляв в собак через те, що вони «його дістали».

 

Пневматичну гвинтівку заховав на околиці міста під деревом - слідчі знайшли зброю і вилучили.

Тіло загиблого цуценя направили на експертизу, за результатами якої буде вирішуватися питання про вручення чоловікові повідомлення про підозру. Відкрито кримінальну справу за ч. 3 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами). Фігуранту загрожує до 8 років в'язниці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень