Собака – за 150 тисяч гривень: популярні елітні породи чотирилапих в Україні коштують, наче непогане авто

Зокрема, такі ціни в Луцьку

Собака породи - джек-рассел

Породистих собак із благородного родоводу власники завжди оцінюють дорого. Адже є думка, що чим дорожчий собака, тим він розумніший і відданіший, хоча любителі дворових псів не згодні з таким твердженням.

Журналісти ВСН дізналися, які породи собак є найдорожчими у Луцьку та чим вони особливі.

Лучанка Оксана продає карликових пуделів, оцінює одного пса у понад тисячу євро.  

- Ця порода є дійсно елітною, собачки лагідні, чудово ладнають з дітьми, гіпоалергенні. Той-пуделі добре сприймають дресирування, їх легко навчити будь-чому, - розповіла продавчиня.

Карликовий пудель

Оксана зауважує, як тільки з'являються цуценята — є і охочі їх придбати. Цікавляться і європейці: поляки, італійці.

- У мене купували собачок і з-за кордону, оформляємо усі документи, проводимо необхідну вакцинацію. Це також недешево, обійшлося у близько 150 тисяч гривень, але ця порода точно того варта, - зазначає власниця той-пуделів.

Порода собак мальтіпу також є однією з найбажаніших серед любителів тварин маленького розміру.

- Мальтіпу - найкраща собака для родини. Весела, грайлива, дружелюбна. У нас собачки чистокровні, але нерідкість, що продають тварин з описом тієї чи іншої породи, а це виявляється гібрид, - розповів лучанин Віктор, який продає собак породи мальтіпу.

Мальтіпу

Віктор оцінює своїх цуценят у 50 тисяч гривень за одного та зауважує: останнім часом розвелося багато недобросовісних продавців:

- Людина платить гроші, очікує, що собака буде маленьким, до 4 кілограмів. А коли цуценя підростає - стає зрозуміло, що продавці надурили і пес не є чистокровним.

Популярними породами собак, що продають у Луцьку, є і мисливська – джек-рассел-тер'єр, яку оцінюють від 40 тисяч гривень, стільки й коштує коргі, померанський шпіц і бультер'єр – від 30 тисяч гривень, цуценята добермана — від 40 тисяч гривень. 

До слова, найдорожчий собака був проданий у Китаї у 2013 році за 1,9 $ млн доларів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень