Сморід у Рівному: Міністерство екології має дати дозвіл на перевірку підприємств

Фахівці збирають відповідні документи

Над вирішенням багаторічної проблеми зі смородом на Північному працюють у Рівному. 

Фахівці Держекоінспекції підозрюють одне підприємство, яке може бути джерелом неприємного запаху і нині збирають пакет документів, аби направити звернення до Міністерства екології й отримати дозвіл на перевірку компанії. Про це Радіо Трек повідомив начальник обласного управління державного екологічного нагляду природних ресурсів та промислового забруднення Віталій Щур

Тим часом Рівненський обласний центр контролю та профілактики хвороб звернувся до поліції та прокуратури щодо відкриття кримінального провадження за заподіяння шкоди здоровʼю жителям мікрорайону. 

Нагадаємо, що раніше спеціалісти центру контролю та профілактики хвороб зʼясували, що отруює рівнян компанія «ЕКО ЄВРОАЛЬЯНС», що на вулиці Будівельників, 3-А. 

Група обласної санітарно-хімічної розвідки обстежила території неподалік підприємств, які могли б бути джерелом смороду.

 

Там виявили перевищення сірководню, який смердить тухлими яйцями, і аміаку.

Раніше ми писали про таке:

«Смердить гімн*м», - люди у розпачі: «Цього року це постійно. Просто – нестерпно» (ФОТО)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень