«Смердить гімн*м», - люди у розпачі: «Цього року це постійно. Просто – нестерпно» (ФОТО)

Рівняни на «Північному» шукають порятунку та винних

Днями під дописом відомого рівненського фотохудожника Микити Анта, який подав вигляд «Північного» з вікна свої квартири, люди знову зачали масштабну дискусію про наболіле.

Щоправда, з подачі самого автора:

Mykyta Ant

- Це вечірній Північний, 14 липня... Тут є дещо, чого не видно, але він є... Це запах, точніше сморід, який повторюється досить часто...

 

І незважаючи на те, що були заяви, що наче найшли джерело цього сморіду - він продовжується... Мабуть все ж не знайшли реальне джерело.... Шукають якось поганенько...

Те саме фото

Люди під цим дописом говорили таке:

Вадим Балко

В цих, їхніх шуканнях, головне не знайти самого себе..

 

Ірина Бойко

Це жах, неможливо відкрити вікна.

Нічого вони не знайшли.

Смердить страшенно...

 

Nadya Sosnovska

Смердить гівном з Шпанівського заводу харчових концентратів (спиртзавод). Зливають в ями якісь виробничі відходи (барду). Ці ями називають бардаполя. Це «виявила» комісія ще минулого року, але все притихло. Цей сморід звідти вже дуже і дуже багато років. Туди теж їздила комісія , були в пресі фото тих ям. Але віз і нині там.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

При цьому, деякі з коментаторів дають посилання на висновок Обласного центру контролю та профілактики хвороб, про який ми повідомляли ще 10 липня цього року:

Учора ввечері та сьогодні вночі мешканці мікрорайону «Північний», що у Рівному, вчергове потерпали від нестерпного смороду.

 

Група санітарно-хімічної розвідки Рівненського обласного центру контролю та профілактики хвороб зафіксувала перевищення в атмосферному повітрі окремих шкідливих речовин у значних концентраціях, зокрема: вміст сірководню перевищував гранично допустиму максимально разову концентрацію у різних місцях вимірювання від 3,6 до 5,6 разів, а вміст аміаку – від 2,4 до 3,2 разів.

 

Робоча група, яка працює над виявленням винуватців забруднення навколишнього середовища на території Рівненської міської територіальної громади та складається з представників різних служб та організацій, дотичних до охорони довкілля та здоров’я населення, виявила порушника.

 

Підприємством, яке вже не вперше отруює рівнян виявилось ТОВ «ЕКО ЄВРОАЛЬЯНС», що провадить свою діяльність по вул.Будівельників, 3-А.

 

Головний державний санітарний лікар області звернувся із заявою до районного управління поліції щодо недопущення його на територію підприємства-забруднювача, що є порушенням вимог законодавства щодо забезпечення безперешкодного доступу посадової особи до приміщень, незалежно від форми власності суб’єктів господарювання під час реагування на надзвичайні ситуації у сфері громадського здоров’я будь-якого характеру.

 

Установою також готується звернення до правоохоронних органів про порушення кримінального провадження за заподіяння шкоди здоров’ю жителям мікрорайону «Північний».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень