Сморід таки дійшов до Рівнеради: як тепер шукатимуть причину?

Зрушити справу з мертвого місця вдалося лише після понад пів сотні скарг від рівнян

Причину смороду, який часто відчувають мешканці різних куточків Рівного, нарешті спробують знайти.

Ця проблема вже не нова, фахівці Рівненського обласного центру контролю і профілактики хвороб навіть виявили потенційних винуватців смороду, проте далі розмов справа не зайшла через тонкощі з законодавством і забороною перевірок.

Зрушити справу вдалося лише після активності рівнян – на телефонні лінії міськради надійшло понад пів сотні скарг.

Відомо, що 3 десятки підприємств Рівного здійснюють викиди відходів в атмосферу, деякі з них обстежили спеціалісти управління екології й Держпродспоживслужби Рівненщини, але жодного джерела неприємного запаху не виявили.

Натомість керівник Рівненського центру контролю та профілактики хвороб Роман Сафонов виокремлює об'єкти, які здійснюють локальне забруднення. На його думку, частина запаху йде від підприємства зі Шпанова.Окрім того, можливою причиною виникнення запаху можуть бути незаконні газові заправки. 

Тож тепер причини смердоти у Рівному шукатиме робоча група, це рішення прийняли на засіданні міської комісії ТЕБ та НС. 

- Оскільки перевірки сьогодні заборонені, робоча група повинна зробити все, аби переконатися, чи є конкретне підприємство причиною неприємного запаху..., - наголосив секретар міської ради Віктор Шакирзян.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень