Рівняни скаржаться на неприємний запах у повітрі

У місці працюватиме спеціальна комісія

Фото ілюстративне, з відкритих джерел
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

На сморід у повітрі скаржаться у Рівному.

Неприємний запах вкотре відчувають жителі мікрорайону Північний. Для того, аби встановити причину неприємного запаху та покарати винних, люди звернулися до обласної влади.

У РівнеОДА Радіо Трек повідомили, що до виявлення джерел смороду долучили спеціальну комісію, яку ще минулого року створила Рівнерада.

Для оперативного реагування щодо виявлення джерела смороду прохання до мешканців інформувати на гарячу лінію Рівненської ОДА за номером 0 800 500 07, – повідомив заступник голови РівнеОДА Олександр Кохан.

Під час дослідження фахівці центру контролю та профілактики хвороб братимуть проби повітря для проведення аналізу. Нагадаємо, неприємний запах жителі Північного відчували й раніше. Тоді причиною були викиди Шпанівського спиртзаводу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень