Смачнюща вечеря за 10 хвилин: Рецепт ідеального кабачкового пирога без борошна та зайвих зусиль

Більше не треба смажити кабачки

У сезон кабачків господині постійно шукають нові та цікаві рецепти різних страв. Пропонуємо вам приготувати кабачковий пиріг без борошна за лічені хвилини.

Це буде дієтичний і дуже смачний пиріг, який поповнить організм корисними мікроелементами та вітамінами. Готувати таку страва швидко і продукти коштують недорого.

Інгредієнти:

  • 2-3 – невеликі молоді кабачки;
  • 3 – яйця;
  • 200 г – зернистого сиру;
  • 100-120 г – твердого сиру;
  • 3-4 ст. л. – молока;
  • 1 – цибулина;
  • 2 зубки – часнику;
  • Невеликий пучок кропу, сіль, перець.

Спершу необхідно приготувати начинку для пирога. Сир потрібно розім’яти спеціальним блендером або простою виделкою до однорідної маси. Потім змішайте сирну масу з яйцями. Отримана суміш повинна нагадувати злегка рідку сметану за консистенцією.

Для цього її потрібно добре розпушити віночком, а потім додати молока. В останню чергу додати дрібно нарізаний кріп, часник, сіль, перець. Посолити потрібно більше, ніж звичайно, оскільки самі кабачки в цьому рецепті не соляться.

Цибулю дуже тоненько нарізати півкільцями. Сир натерти найкраще натерти на дрібній тертці. Далі потрібно нарізати кабачки тоненькими кружальцями. Якщо кабачки молоді, то не потрібно очищати їх від шкірки.

Форму для запікання змастити вершковим маслом або олією. На дно форми викладіть кабачки. Потім шар кабачків змастити сирною заправкою. Усього має бути 3 шари кабачків, покритих заправкою.

На верхній шар викладіть цибулю і випікайте у розігрітій до 200 градусів духовці 30-45 хвилин. За 10 хвилин до завершення посипте натертим сиром.

Пиріг краще діставати з форми після того, як він охолоне, або різати шматочками ще гарячим у формі.

Смачного!

Джерело: odnaminyta

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень