Смачний шоколадний десерт без борошна і яєць – на швидку руку (РЕЦЕПТ)
Навіть випікати нічого не доведеться!

Цей десерт без випічки готується напрочуд просто. І не треба ніякого желатину! М’яка основа з печива, солодкий вершковий шар і шоколадна шапочка…
Для приготування шоколадного десерту вам знадобиться найпростіше (і найдешевше) цукрове печиво.

А от шоколад обирайте собі до смаку – світлий, темний, молочний, гіркий чи будь-який інший 
Інгредієнти:
- печиво – 250 г
- вершкове масло – 120 г
- цукрова пудра – 200 г
- вершки – 200 мл
- шоколад – 180 г
Приготування:
Подрібніть печиво в крихту за допомогою блендера і змішайте його зі 100 г розтопленого вершкового масла. Застеліть форму фольгою і викладіть масу з печива рівним шаром.

Постійно помішуючи, обсмажте цукрову пудру на сухій сковороді до однорідного рідкого стану. Влийте 150 мл вершків і продовжуйте готувати, помішуючи, доки вона не стане однорідною.
Додайте 20 г вершкового масла і добре перемішайте інгредієнти. Залийте приготованою сумішшю шар печива, рівномірно розподіліть.
Тоді залийте шоколад гарячими вершками, що залишилися, і перемішуйте, поки маса не стане однорідною.

Покрийте десерт шоколадним шаром і приберіть його в холодильник до застигання.

Акуратно вийміть десерт із форми та наріжте його порційними шматочками 

Джерело: Школа життя
Радіо Трек: НОВИНИ