Скільки мільйонів будуть коштувати вуличні відеокамери у Рівному

«Де поліція буде просити - там і будемо ставити камери», - сказав міський голова

Відеокамер у Рівному стане ще більше, адже програма "Безпечне місто Рівне" у 2018 році буде фінансуватися і надалі.

За словами міського голови Володимира Хомка, камери встановлюють за рекомендацією поліції.

Про створення єдиної локальної міської мережі системи "Безпечне місто", яка забезпечить отримання даних з усіх камер відеоспостереження та інших елементів системи безпеки із доступом до інформації міської влади та правоохоронних органів Володимир Хомко сказав так:

Дуже зацікавлений в цьому. Тому що в багатьох випадках - це можливість швидше розслідувати всі обставини, які відбулися – аварії чи якісь побиття і т.д.

За словами Володимира Хомка, програма «Безпечне місто Рівне» буде коштувати місту щонайменше 5 мільйонів гривень, 2 мільйони уже виділили торік.

Монтаж і підключення камер відеоспостереження до системи "Безпечне місто" та здача в експлуатацію камер запланована на 2019 року. В подальшому спеціальна комісія визначить, чи достатньо відеокамер встановлено і де їх потрібно встановити ще.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень