Скільки мешканців області встигло відпочити за кордоном

Та відвідати 44 країни світу

Цього тижня у п’ятницю (27 вересня) в Україні відзначатимуть Всесвітній день туризму. До цієї дати управління статистики в Рівненській області оприлюднило актуальні цифри.


Так, торік в області працювало 93 суб’єкти туристичної діяльності, з яких 27 – юридичні особи, 66 – фізичні особи-підприємці. Прикметно, що майже 38% людей, які працюють у сфері туризму на Рівненщині, мають спеціальну освіту.



Протягом року вони реалізували 11514 туристичних путівок вартістю 280,6 млн грн. Їх послугами скористалося 22 тис. осіб, з них 18% - діти віком до 17 років.

Впродовж 2018 року за межами України подорожували 20,3 тис. осіб, які побували у 44 країнах світу. Найбільшою популярністю користувалися Єгипет (42% виїзних туристів), Туреччина (майже 34%), Болгарія (майже 3%).

Пріоритетним напрямом для всіх категорій туристів були дозвілля та відпочинок, які обрали 99,9% їх загальної кількості. В екскурсіях взяли участь 3,9 тис. осіб.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень