Скільки коштує цього року путівка в «Електронік-Рівне»

У цьому комунальному дитячому санаторно-оздоровчому комплексі буде цього літа кілька заїздів

Перший заїзд стартує вже 3 червня. Триватимуть зміни 14 або 21 день. Причому на четверту і п'яту зміни вже путівки практично розпродані.

Директор СОК «ЕлектронікРівне» Володимир Гершун розповів, що двотижневе перебування у них коштуватиме 4480 гривень, тритижневе – 6720:

Вартість путівки становить: 1 ліжкодень – 320 гривень. Це входять послуги 5-разового харчування, проживання, екскурсії, дозвілля і медичні процедури.

Втім, для пільгових категорій  - дітей учасників бойових дій, загиблих в АТО, чорнобильців, сиріт, обдарованих тощо - відпочинок в «Електроніку» буде безкоштовним. Міська влада Рівного закупила для них за кошт міського бюджету путівок на понад 3 мільйони гривень. За них зможуть оздоровитися понад 400 дітей. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень