Де можна у Рівному відпочити по-зимовому

Холодна погода - не привід нудьгувати, відпочинок у Рівному взимку можна зробити таким же цікавим, як і влітку

Катання на ковзанах

Відчути справжній зимовий настрій можна у ТРЦ "Екватор", катаючись на ковзанах. Ковзанка у торговому центрі займає 768 кв. м. Вартість квитка сягає від 20 до 35 грн за 1 годину.

Катання на санчатах

Найпопулярніше місце для катання на санчатах серед молоді  - це парк на Меморіалі слави. Обеліск розташований на високому горбі і місцева молодь облюбувала його для санних треків. Той факт, що його схил повністю покритий деревами, тільки підігріває інтерес до спуску.  Для збільшення складності молодь створює тут снігові трампліни.

Гра у сніжки

Снігові битви сніжками відбуваються у парку Молоді, прозваному «Лебединкою». В основному після рясного випадання снігу молодь збирається і влаштовує грандіозну снігову битву.

Катання на лижах

Бармаковель. Саме так називають місцеві жителі гірки для спуску на лижах та сноубордах в сусідньому селі Бармаки. Зрозуміло, що пейзажі тут не такі вражаючі, як у Буковелі, і траси набагато коротші. Але тут можна добре провести день на свіжому повітрі.

Зимова риболовля

Зимова риболовля на озері Басів Кут. Популярне місце взимку для місцевих рибалок. За хороших морозів лід тут досить товстий,  щоб витримати людину. Та й тримається дуже довго після танення снігу. 

За матеріалами orendar.com

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень