Скільки заробляють і де працюють: податкова в Україні отримає доступ до рахунків українців закордоном

Знатимуть в Україні й інші фінансові дані своїх громадян за межами країни

Державна податкова служба України невдовзі матиме інформацію про стан банківських рахунків українських резидентів за кордоном. Українська податкова успішно пройшла оцінку прозорості та обміну інформацією для податкових цілей, і це підтвердив Глобальний форум Організації економічного співробітництва та розвитку. 

Тож тепер податкова матиме можливість розпочати автоматичний обмін даними, визнавши таким чином Україну надійним партнером. 

Це означає що у ДПС найближчим часом зʼявиться інформація про стан банківських рахунків резидентів України за кордоном, а також цілий ряд фінансової інформації про учасників міжнародних груп компаній в розрізі іноземних юрисдикцій щодо сплати податків, обсягів доходів, видів діяльності, чисельності працюючих та багато іншого, -  каже голова Комітету Верховної Ради з податків і фінансів Данило Гетманцев. 

ДПС з боку ОЕСР проходила оцінку в кілька етапів, починаючи з 2019 року. Завершальний етап відбувся з 11 до 14 грудня 2023 року.

Джерело: Еспресо.tv

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень