Скільки шкіл готові до очного навчання з 1 вересня? Які показники у Рівненщини?

Свій висновок дали у ДСНС

До початку освітнього процесу в очній формі готові 19% закладів освіти.

Усього в Україні більш ніж 26 тисяч закладів освіти, в яких навчаються близько 7,6 млн школярів та студентів, і які потребують укриттів.

Повідомляє про це Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Станом на 15 липня лише 11% закладів освіти (близько 2,9 тис.) мають власні захисні споруди цивільного захисту, в яких можуть розміститися тільки 12% учасників освітнього процесу (близько одного мільйона осіб).

Ще 10% закладів освіти (близько 2,5 тис.) з 9% учасників освітнього процесу у них (близько 720 тис. осіб) організували укриття у власних спорудах подвійного призначення. А 2% закладів (близько 471 закладів, в яких навчається 110 тисяч школярів та студентів) організували укриття в спорудах інших суб’єктів господарювання.

Таким чином, до початку освітнього процесу в очній формі навчання на сьогодні готові 19% закладів освіти, в яких здобуватимуть освіту майже 20 % учасників освітнього процесу, - зазначили в ДСНС.

Показники Рівненщини доволі високі, віднесені до пункту «Кращі показники».

За даними ДСНС у нас в області готові приймати учнів офлайн з 1 вересня 30% середніх та вищих навчальних закладів і 37% садочків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень