Скільки платитимемо за газ у червні: постачальники оприлюднили цінник

П’ять постачальників пропонують ціни вище ніж 8 гривень за куб

Газопостачальні компанії оприлюднили свої річні цінові пропозиції на природний газ у червні 2023 року. Станом на 31 травня це зробили 12 постачальників.

Вартість газу в червні порівняно з попередніми місяцями не зміниться. Залежно від компанії, ціни на паливо коливатиметься від 7,70 до 9,99 грн за кубометр.

У 7 постачальників ціна нижча за 8 грн, ще в 5 – вища.

Нагадаємо, 98% побутових споживачів є клієнтами «Нафтогаз України». Це 12,4 млн українських домогосподарств, що купують паливо за гарантованою ціною 7,96 грн за кубометр.

30 квітня закінчився термін дії попередніх довгострокових контрактів на постачання газу побутовим споживачам. Утім, уже 1 травня газопостачальні компанії продовжили свої річні тарифні пропозиції на наступні 12 місяців - до 1 травня 2024 року включно. Вартість палива при цьому не змінилася.

Джерело: Газправда

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень