Річні тарифи на газ закінчуються: скільки платитимемо у квітні

Це останній місяць, коли діють річні пропозиції

У квітні завершуються терміни дії довгострокових контрактів на постачання газу побутовим споживачам.

Річні пропозиції газопостачальних компаній розраховані до 30 квітня включно.

Наступного місяця ціни у рамках річної пропозиції пропонують 9 постачальників. Ціни у них коливаються від 7,70 до 9,99 грн за кубометр.

На сьогодні майже 98% населення країни є клієнтами Газопостачальної компанії «Нафтогаз України». Вони отримують газ за гарантованою ціною 7,96 грн за кубометр.

Важливо: попри те, що чинні річні контракти на постачання газу побутовим споживачам, що діють з 1 травня 2022 року, закінчуються вже незабаром – 30 квітня, з 1 травня 2023 року вартість газу для населення не зміниться.

Для більшості споживачів – клієнтів Газопостачальної компанії «Нафтогаз України» – паливо й далі буде коштувати по 7,96 грн за кубометр.

Поки в Україні діє мораторій на підвищення вартості тарифів для населення на окремі види комунальних послуг. Йдеться, зокрема, про постачання теплової енергії, гарячої води та газу. Ці послуги не зможуть подорожчати під час дії воєнного стану та пів року після його закінчення.

Джерело: ГазПравда

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень