Скільки коштує у Рівному орендувати квартиру на новорічну ніч (ФОТО)

Квартир — вистачає, а от клієнтів — небагато

Все менше часу лишається до Нового року, тож у Рівному зріс попит на подобову оренду квартир. Щоправда, клієнти поки більше питають, аніж орендують.

Радіо Трек промоніторило ціни і з’ясувало, що житло здають лише повнолітнім — віком від 21 року, і з додатковим страховим внеском. Це близько 1-2 тисяч гривень, гроші повертають, якщо у квартирі нічого не пошкоджено. Зауважимо, таку страховку просять не всі орендодавці.

Ще одним обмеженням є кількість гостей, в однокімнатній квартирі дозволяють бути двом гостям, у двокімнатній — чотирьом і у трикімнатній може бути не більше шести-восьми людей.

Ціни залежать від району і класу квартири. 

 

У хрущовках і панельках з не дуже новим ремонтом на околицях за ніч доведеться віддати щонайменше 3 тисячі гривень, а от за помешкання у центрі неподалік Драмтеатру доведеться віддати 4-5 тисяч.

 

Квартира у новобудові у цьому ж районі коштуватиме від 7 до 10 тисяч гривень.

 

Раніше цих грошей вистачило б на оренду на три доби.

Зараз можна орендувати квартири з такими умовами.

До слова, рієлторка однієї з агенцій нерухомості зауважила, що у Рівному вартість оренди суттєво зросла. Наприклад, у суботу та неділю доба коштує не менше ніж 2 тисяч гривень.

Зауважимо, що цього року у Рівному орендувати квартири на Новий рік не поспішають. Раніше до повномасштабної війни житло починали винаймати ще у листопаді, а зараз і після 20 грудня є вибір.

 

Окрім економічних проблем, ймовірно, на це вплинуло те, що багато студентів навчаються дистанційно і не перебувають у місті.

Додамо, що орендодавці часто просять ксерокопії документів тих, хто святкуватиме. Вочевидь, аби убезпечити себе від ймовірних неприємних наслідків. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень