Рік Чорного Кроля: готуємо бутерброди у вигляді морквинок (РЕЦЕПТ)
Вважається, що такими апетитними «морквинами» можна задобрити господаря наступного року
Бутерброди за цим рецептом від фудблогерки Наталі Пархоменко виходять дуже яскравими, красивими та неймовірно ніжними. Вони обов'язково сподобаються і вам, і вашим гостям!
Інгредієнти:
- батон, багет чи інший хліб, який вам подобається - 9 шматочків
- морква по-корейськи - 250 г
- плавлені вершкові сирки - 2 шт. (140 г)
- яйця - 2 шт.
- сир твердий - 50 г
- часник - 1 зуб.
- майонез
- олія
- гілочки свіжої петрушки
- сіль, перець - до смаку
Приготування:
Відрізаємо скибочки батона і розділяємо навпіл так, щоб вийшли два трикутники (як морквинки). Зайві частини відрізаємо.
Щоб бутерброди вийшли хрумкими, уже підготований батон трохи підсмажуємо на олії (її на сковорідці має бути небагато). Готові грінки залишаємо остигати.
Тим часом відварюємо яйця, охолоджуємо їх, чистимо і натираємо на дрібній терці у глибоку миску. Те саме робимо з обома видами сиру (натираємо твердий та плавлений) і часником. Підсолюємо і додаємо трішечки чорного меленого перцю - собі до смаку, а також майонез.
Все добре перемішуємо.
Викладаємо цю масу на гріночки, а зверху закладаємо все не надто товстим шаром моркви по-корейськи.
Прикрашаємо верхівки бутербродів гілочками петрушки, щоб виглядало, наче «хвостик» у реальної морквини
Радіо Трек: НОВИНИ