Скандал у мережі: лейтенант на Житомирщині побив солдата

Виправдовує свій вчинок пиятикою останнього

У 190-му навчальному центрі в селищі Гуйва Житомирської області командир 2-го взводу роти охорони, лейтенант Віктор Вітусевич побив солдата-строковика.

Відео потрапило у мережу. Люди у коментарях вимагають заарештувати та справедливо судити Вітусевича, а також провести перевірку у військовій частині.

На відео у мережі - командир б'є солдата ногами.

Лейтенант згодом записав власне звернення, і свою вину визнає. Але пояснює, вчинив так, тому що в армії не повинно бути алкоголю.

Я буду з вами чесний. Я був не правий і готовий понести покарання, на яке заслуговую. Але хочу сказати: алкоголь в армії - це неприпустимо, це смерть на фронті, це ризик для життя в усьому підрозділі. Це неприпустимо і це потрібно суворо забороняти. Я буду відповідати за свої дії, сумнівів у цьому немає, - каже Вітусевич.

Поки знайти докази, що солдат дійсно був п'яним, не вдалося.

У 190 навчальному центрі відреагували на інцидент:

Командування частини вдячне всім, хто переслав інформацію, яка стосується інциденту, що трапився в одному з підрозділів. Ми розділяємо обурення щодо виявленого факту.

 

Вже розпочато службове розслідування, до якого долучені всі компетентні структури: Служба Військового правопорядку, контррозвідка, Державне бюро розслідувань тощо.

Відомо, що лейтенанта відсторонені від виконання службових обов'язків до кінця розслідування.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень