«Вона сама вирвалась», - чоловік з Вараша прокоментував інцидент із падінням доньки (ВІДЕО)

Бабуся дитини виправдовує сина

Багатодітний чоловік, який минулого тижня зіштовхнув свою 6-річну доньку зі сходів магазину, просто її виховував. Так він пояснив правоохоронцям інцидент, який зафіксували камери відеоспостереження. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

За словами 46-річного Артема, у супермаркеті маленька Анжеліка почала сваритися за візок із 3-річним братиком:

Я взяв її за руку, хотів відвести в сторону. А так вийшло, що вона вирвалась. Не підійшов (коли дитина впала зі сходів – авт.), бо вона встала нормально, все добре.

Окрім цих дітей сім’я виховує ще двох хлопчиків. Раніше проблем із законом у чоловіка не було, та й сусіди характеризують його позитивно.

Бабуся Анжеліки каже, що в її сина просто здали нерви і просить його зрозуміти, мовляв, дружина понад тиждень була в лікарні, чоловік був сам із дітьми:

Неслухняна у нас дівчинка, свавільна – ну, ви знаєте, нерви здали. Зрозумійте правильно, залишився один чоловік із чотирма дітьми, їх треба в школу зібрати, вранці нагодувати, відправити, в садочок треба. І маленький – рік і вісім місяців.

Пізніше, не під запис, чоловік зізнався, що, буває, виховує малих і стусанами – як, мовляв, і усі.

Утім, на службу у справах дітей аргумент «як і всі» не подіяв: дівчинку поставлять на облік, як дитину, яка перебуває у складних життєвих обставинах.

Позбавляти ж чоловіка батьківських прав не збираються. Та якщо його провину доведуть слідчі, чоловіку загрожує штраф у 850 грн чи виправні роботи.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень