П’яний ґвалтівник жорстоко побив пенсіонера на Рівненщині

Чоловік у лікарні з численними травмами

У п’ятницю, 4 січня, близько 08:00 медики Дубровицької лікарні повідомили до поліції, що до них із важкою травмою голови доставили 77-річного жителя села Орв’яниця.

Поліцейські встановили, що тієї ночі до господарства пенсіонера спочатку у вікно, а потім у двері постукав знайомий із сусіднього села.

Господар, думаючи, що додому повернувся син, не вагаючись, відчинив двері. У стані сильного алкогольного сп’яніння непроханий гість почав бити чоловіка. Після завдання йому численних ударів зловмисник одразу втік.

 

Постраждалий зумів зателефонувати до сина, який, приїхавши додому, викликав «швидку».

Лікарі діагностували у потерпілого відкриту ЧМТ, перелом кісток склепіння черепа, забій головного мозку та рвану рану коліна. Пенсіонера госпіталізували у нейрохірургічне відділення рівненської лікарні.

Правоохоронці встановили, що до злочину може бути причетний 47-річний мешканець с. Билятич Сарненського району, який раніше вже мав проблеми з законом – чоловіка притягали до кримінальної відповідальності за майнові злочини та зґвалтування.

Його затримали і помістили до ізолятора тимчасового тримання. Нині вирішують питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру. Слідчий готує матеріали щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція інкримінованої чоловіку статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень