Систематично знущалися з однокласниці: суд на Рівненщині оштрафував батьків

Бо хлопцям ще не виповнилося 14 років 

Двоє 7-класників систематично знущалися зі своєї однокласниці у Осківському ліцеї на Рівненщині.

До відповідальності у суді притягнули матерів кривдників, адже хлопці 2010 року народження, і на момент суду жодному з них ще не виповнилося 14 років. 

Рокитнівська поліція отримала звернення щодо булінгу в  Остківського ліцеї у жовтні цього року. 

Малолітній 2010 року народження, перебуваючи в Остківському ліцеї, вчинив булінг відносно однокласниці, що виразилося у систематичному приниженні та образах нецензурними словами, внаслідок чого могла бути заподіяна шкода психічному та фізичному здоров’ю потерпілої, – йдеться у матеріалах справи.

На судовому засіданні була присутня мама тільки одного хлопця. Вона запевняла, що поговорила з сином, аби він більше так не вчиняв. Також переконувала, що хлопець усвідомив свої помилки. Інша матір на засідання не прийшла, але адмінматеріали на неї склали і без її присутності. 

Суддя Алла Комзюк визнала обох жінок винними у порушенні ч.3 ст. 173-4 КУпАП (булінг) та призначила їм по 850 грн штрафу. Також вони повинні сплатити по 536 грн судового збору. Постанови поки ще не набрали законної сили, обвинувачені можуть подати апеляції.

Джерело: zaxid.net

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень