Сирський зробив важливу заяву щодо війни в Україні

Доки вона триватиме  

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Новий головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський заявив, що Україна продовжить боротьбу за вихід на кордони 1991 року. За його словами, наша держава не має іншого вибору.

У нас вистачає і сил, і натхнення. Ми не можемо залишити нашу територію під ногою окупанта, але нам потрібна підтримка та допомога. Ми просто повинні закінчити цю війну. Вона може закінчитися з виходом на наші кордони.

 

Інші варіанти не розглядаються. Тому що іншого виходу в нас просто немає. А це означає, що все суспільство має згуртуватися навколо загальної справи – перемоги. Треба напружитися всім, – зауважив Олександр Сирський.

Також Олександр Сирський зауважив, що те, коли закінчиться війна, залежить від рівня підтримки (ред. – йдеться про боєприпаси та техніку), адже стійкості та сили українським бійцям вистачає.  

Джерело: УНІАН з посиланням на ZDFheute Nachrichten

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень