Синоптик попередив про посуху й заморозки на початку травня

Інтенсивність опадів буде невеликою

Перша декада травня в Україні буде прохолодною. Синоптик Ігор Кібальчич прогнозує заморозки та невеликі дощі, а на півдні розвиватиметься посуха.

За словами синоптика, до кінця першої декади травня на території України переважатиме прохолодна погода.

В середньому очікується на 1-3 градуси нижче за кліматичну норму. У більшості областей збережеться ймовірність нічних заморозків як на поверхні ґрунту, так місцями і у повітрі, – зауважив синоптик.

Опади впродовж цього тижня розподілятимуться нерівномірно, а їхня інтенсивність, через переважання поля підвищеного тиску та антициклональної циркуляції, буде досить низькою. Найменше дощів очікується у східних та південних регіонах.

В Одеській, Миколаївській та Херсонській областях продовжиться розвиток ґрунтової посухи та встановлення високої, місцями надзвичайної пожежної небезпеки, – попередив Ігор Кібальчич.

Джерело: meteoprog

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень