Головні щасливчики травня: на три знаки Зодіаку чекає казковий успіх

Ці знаки Зодіаку матимуть успіх у бізнесі та коханні

Останній місяць весни може бути непростим. Одним людям він принесе випробування, а іншим обіцяє велику удачу. Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яких у житті чекають приємні події.

Рак

З 10 травня для Раків розпочнеться дуже важливий та доленосний період. Це торкнеться переважно сфери особистого життя. Раки зможуть знайти підхід до будь-якої людини. З травня до 27 жовтня для цих знаків Зодіаку дуже важливу роль відіграватиме сім’я, друзі, колектив на роботі. Для Раків відкриються нові шляхи щастя і гармонії. Одиноким вдасться знайти другу половинку, а сімейним – покращити свої стосунки.

Скорпіон

Удача для Скорпіонів у травні, мабуть, буде найприхильнішою. У той час як більшість людей не зможуть подолати свою лінь, Скорпіони, навпаки, ударно працюватимуть у всіх напрямках і отримають практично все. Аби досягти цього успіху, Скорпіонам треба уникати негативних думок.

Стрілець

Для Стрільців у травні почнеться напрочуд вдалий час для флірту та знайомств. У діловій сфері Стрільці також отримають від зірок та планет великий заряд позитиву і мотивації. Стрільцям не доведеться шукати мотивації для руху вперед. У них буде дуже багато енергії та терпіння.

Джерело: telegraf.com.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень