Опануйте себе: 3 схильні до алкоголізму знаки Зодіаку, яких може надламати війна

Пам’ятайте, що чарка – не вирішення проблеми. Тим паче у такий час

Ніхто з нас навіть не думав, що доведеться побачити війну. Навіть ті люди, які ніколи не відчували особливої схильності до алкоголю і ніколи ним не зловживали, зараз поводяться інакше.

Деякі заспокоюються, випиваючи одну-дві стопки міцного на день. Проте є ризик, що таке «заспокійливе» може призвести до серйозної залежності. Особливо це стосується трьох знаків Зодіаку.

РИБИ

Ви досить часто топите свій смуток, невдачі та негаразди в алкоголі. Річ у тім, що Риби меланхоліки, слабкі духом особистості, які часто впадають у депресію. А тому нерідко шукають розраду в келиху вина та можуть пити навіть на самоті.

ОВНИ

Ви підтримуєте будь-яку нагоду, щоб випити. Представники цього знака Зодіаку – товариські люди, які люблять вечірки та посиденьки з друзями за пивом та чимось й міцнішим. Під час війни вечіркам не місце, а от варіант «рятуватися» алкоголем – лишається. Тому астрологи радять Овнам бути обережнішими з міцними напоями, враховуючи, що він перетворює вас на дикунів.

СКОРПІОНИ

Ви дуже сильна людина, здатна пережити багато чого. Надламати вас може тільки щось жахливе – втрата батьків, коханої людини чи всього, що ви маєте. Головне – не почати шукати розраду в пляшці, інакше Скорпіон ще більше зариватиметься у свої проблеми та смуток, і може не зупинитися.

Джерело: Today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень