Синочку тільки 9 місяців... У Рівному прощатимуться з Героєм

Він помер внаслідок поранень

У понеділок, 26 серпня, рівняни проведуть в останню земну дорогу захисника Ігоря Губернюка.

Чоловік народився й навчався в Рівному. Пройшов строкову службу у Полтаві та в Рівному. Працював у Рінеоблводоканалі, згодом перейшов до компанії, що встановлює вежі мобільного зв'язку.

Він пішов на фронт фактично з початком повномасштабного вторгнення. До частини його скерували 3 березня 2022 року. У жовтні того ж року одружився. Зараз його синочку 9 місяців. 

Довгий час Ігор ніс службу на Білоруському кордоні, а потім його підрозділ перевели під Бахмут у Часів Яр, далі були Кринки на Херсонщині, а за тим і Куп'янськ на Харківщині.


На початку серпня зв'язок з Ігорем зник на два тижні. Зателефонував мамі лише 17 серпня, коли вже опинився в госпіталі з пораненням. Поспілкувалися і наступного дня, а 19 серпня 2024 року серце 35-річного солдата Ігоря Губернюка не витримало, він помер у лікарні.

Прощання із Героєм відбудеться 26 серпня о 9.30 на майдані Незалежності у Рівному. Чин похорону здійснять у церкві Святих страстотерпців Бориса і Гліба (вул.Буковинська, 1). Поховають його на кладовищі Нове.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень