Як би складно не було, він віджартовувався, - у Рівному прощатимуться з полеглим Героєм

Він загинув на Харківському напрямку

У четвер Рівне прощатиметься з загиблим на війні Василем Аврамчуком.  Чоловік народився у Великому Олексині, проте навчався у вишах  Рівного, а після одруження оселився тут. 

Разом ростили діток – донечці 16, а синові вже 22, він студент, навчається також на військовій кафедрі. Василь працював у ТОВ «КРОНОСПАН РІВНЕ» оператором ЧПК. На підприємстві вони проходили навчання, мали бронювання від мобілізації. Але у січні 2023 року Василю принесли повістку.

 

Він не вагався жодної хвилини, адже вважав своїм обов’язком захищати нас та країну. Спершу пройшов навчання у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, отримав звання молодшого лейтенанта. А потім їх направили на Харківщину. 

 

Він тримав все в собі, але ми знали, що йому було складно.  Але Василь властивим йому чином віджартовувався. Він завжди повторював, що мусить нас захищати, хто як не я… ,   - розповідає дружина Героя Алла.

На Харківщині  минула практично вся служба Василя  Аврамчука. 

 3 червня 2024 року 44-річний лейтенант Василь Аврамчук загинув під час виконання бойового завдання на Харківському напрямку. 

Прощання із Героєм відбудеться завтра, 6 червня, о 9.30 на майдані Незалежності у Рівному. Поховають його на кладовищі у Малому Олексині. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень