Пішов у військкомат у перший день повномасштабного вторгнення: у Рівному прощатимуться з Героєм

На війні загинув Микола Ковалець

Микола Ковалець народився, проживав і навчався у Рівному. Потому працював молодшим інспектором у Городищенській виправній колонії №96, незадовго до початку повномасштабного вторгнення вийшов на пенсію.

У перший же день – 24 лютого 2024 року – він пішов у військкомат. Тоді, були величезні черги, він чекав весь день. Потрапив уже 25 лютого, а ввечері того ж дня виїхав у частину. Микола вважав своїм обов’язком, покликанням захищати країну, свою сім’ю, своїх дітей. Адже маємо двох синів – Максиму 27 років, а Євгенію лише 11…, - розповідає дружина Героя Олена.

Микола ніс службу на Донецькому напрямку. Він мало розповідав рідним про військові будні, намагався максимально уберегти їх від жахів, які довелося самому побачити.


На жаль, 48-річний солдат Микола Ковалець загинув 4 червня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Прощання із Героєм відбудеться завтра, 13 червня, о 9.30 на майдані Незалежності у Рівному. Поховають його на Алеї Героїв кладовища «Нове».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень