Пішов у військкомат у перший день повномасштабного вторгнення: у Рівному прощатимуться з Героєм

На війні загинув Микола Ковалець

Микола Ковалець народився, проживав і навчався у Рівному. Потому працював молодшим інспектором у Городищенській виправній колонії №96, незадовго до початку повномасштабного вторгнення вийшов на пенсію.

У перший же день – 24 лютого 2024 року – він пішов у військкомат. Тоді, були величезні черги, він чекав весь день. Потрапив уже 25 лютого, а ввечері того ж дня виїхав у частину. Микола вважав своїм обов’язком, покликанням захищати країну, свою сім’ю, своїх дітей. Адже маємо двох синів – Максиму 27 років, а Євгенію лише 11…, - розповідає дружина Героя Олена.

Микола ніс службу на Донецькому напрямку. Він мало розповідав рідним про військові будні, намагався максимально уберегти їх від жахів, які довелося самому побачити.


На жаль, 48-річний солдат Микола Ковалець загинув 4 червня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Прощання із Героєм відбудеться завтра, 13 червня, о 9.30 на майдані Незалежності у Рівному. Поховають його на Алеї Героїв кладовища «Нове».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень