Сімейний лікар звільнився: як про це дізнатися та що робити

Чи мають інформувати пацієнтів?

Сімейні лікарі перед тим, як звільнитися, попереджають про цей своїх декларантів, тобто тих, з ким підписали декларацію. Зазвичай замість себе вони пропонують свого колегу.

Так, якщо людина погоджується, то підписує нову декларацію. Новий сімейний лікар може працювати в цій або в іншій поліклініці, пише helsi.me.

Також є випадки, коли жоден з цих варіантів людині не підійде.

В такому випадку необхідно зайти на сайт helsi.me і переглянути лікарів в опції «Лікар приймає декларації». Або ж на головній сторінці порталу знайти розділ «Декларація з лікарем».

Далі потрібно обрати лікаря, який вам сподобався, і записатися до нього на прийом і у визначений час прийти із паспортом, ідентифікаційним кодом та номером телефону.

У процесі підписання декларації лікар роздрукує вам паперовий примірник декларації.

Важливо перевірити, чи усі дані вказані правильно і тільки тоді підписати декларацію. Також на прийомі лікар попросить засвідчити ваш профіль.

Після того необхідно зайти в додаток helsi.me і в розділі «Мій лікар» переконайтеся, що все оформлено правильно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень