Сім основних причин, через які хворіють люди. Перелік від біоенергетиків

Головним чином вони пов’язані зі способом життя та щоденними звичками

Синдром дефіциту уваги

Це стосується переважно людей похилого віку та дітей. Якщо їм не приділяють достатньо уваги, вони починають хворіти. Це реакція організму, адже зазвичай, коли хворіє хтось із близьких, інші полишають усі свої справи та проводять час із хворим, аби забезпечити йому належний догляд та проявити турботу. 

Втома 

Людям властиво переоцінювати свої можливості. Відсутність нормального режиму, багато роботи в інтенсивному режимі – це все виснажує організм. Біоенергетики рекомендують мати хобі, відводити час на себе й змінювати напрямок діяльності – аби мозок мав можливість відпочити. 

Самокритика 

Це згубна звичка, яка вбивчо впливає на організм. Вчені радять не критикувати себе за вчинки, освіту чи зовнішність. На здоров’я позитивно впливає любов, і любов до себе зокрема.  

Відсутність любові 

Як би хто відмовлявся у таке вірити, але це часта причина хвороб. Це не тільки про почуття, а й про складні біохімічні процеси у мозку й коктейль із гормонів, що впливають на повноцінне  життя та міцний імунітет.

Образи та комплекси 

Ніби це ціле сховище негативних емоцій. Коли воно тільки наповнюється, людина не відчуває негараздів. А от коли вже через край – спрацьовують ланцюгові реакції, які провокують запальні процеси та навіть психічні розлади. 

Лінощі та бездіяльність 

Причину хронічних хвороб треба шукати саме тут. Під час активного життя людина постійно заклопотана, перебуває у русі й банально не має часу на депресії й руйнівні переживання. 

Несприйняття власного тіла 

Людина сама може наробити собі біди одвічним невдоволенням своєю шкірою, вагою, волоссям чи іншим. Це може призвести до появи різних хвороб.

Джерело: GSMinfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень