Сільські війни в Каноничах: поліцейські спіймали одного зі зловмисників

Хлопцю 18 років

На Рівненщині внаслідок стрілянини поранили двох мешканців села Каноничі, Володмирецького району. Інцидент стався 16 червня близько 11-ї вечора. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Рівненській області:

Близько одинадцятої вечора у Каноничах місцеві жителі помітили двох невідомих на мотоциклі «Jianshe» без номерних знаків, які роз’їжджали по селі зі зброєю.

Чоловіки вирішили їх переслідувати на автомобілі «Volkswagen T5», у результаті чого в бік мікроавтобуса пролунали постріли, а двоє пасажирів отримали поранення.

 

Конфлікт виник на ґрунті неприязних відносин між мешканцями двох сусідніх сіл.

Нагадаємо, що в бусі на той час перебували брат секретаря Бориспільської міськради Ярослава Годунка - Олег Годунок, місцевий священик та ще двоє чоловіків.

Обох потерпілих доправили в Володимирецьку райлікарню. У 29-річного жителя Каноничів медики діагностували множинні поранення грудної клітки, живота, руки та ноги, а у 26-річного — проникаюче вогнепальне поранення грудної клітки. Стан обох потерпілих задовільний.

У результаті розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 18-річний житель села Кідри, якого затримали та повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень