Мешканець Рівненщини мочився за магазином, а на зауваження відповів ударом ножа у живіт

Його затримали місцеві мешканці

Повідомлення від медиків, що із ножовим пораненням у Зарічненську центральну районну лікарню доставили 21-річного жителя райцентру, надійшло до поліції 16 червня після опівночі. До нанесення тяжких тілесних ушкоджень виявився причетним 20-річний житель сусіднього села. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції області: 

Події розгорталися у центрі селища Зарічне, що на Рівненщині, пізно ввечері. 21-річний місцевий житель зробив зауваження молодику, який замість туалету скористався місцем за магазином.

 

Це обурило винуватця подальшого конфлікту, в ході якого той дістав розкладний ніж і наніс ним удар в живіт зарічненцю. Зловмисник після скоєного намагався утекти, однак його затримали місцеві мешканці до приїзду поліцейських.

21-річного хлопця із проникаючим ножовим пораненням живота госпіталізували у реанімаційне відділення Зарічненської центральної районної лікарні.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України.

20-річний житель села Неньковичі спілкується зі слідчим. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненому кримінальному правопорушенні. Відповідно до санкції статті молодому чоловікові загрожує покарання у виді позбавленні волі на строк від п’яти до восьми років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень