Сильно каявся і переказав трохи грошей на ЗСУ: у Рівному судили перевізника ухилянтів

Суддя визнав чоловіка винним і звільнив його від реального покарання

Директор рівненської фірми Олександр Ступницький (перший ліворуч) уник покарання за переправлення чоловіків до Польщі. Фото 4 Влади

Рівненський перевізник переправив за кордон 11 ухилянтів і уник покарання. Нещодавно відбувся судовий розгляд справи щодо підприємця, який вносив неправдиві дані про військовозобов’язаних до системи «Шлях» і сприяв їх виїзду за кордон.

Обвинувачений стверджував у суді, що не мав наміру переправляти ухилянтів, а, мовляв, вірив людям і не контролював їхнє повернення до України.

 

У скоєному фігурант розкаявся.

Також переказав близько 150 тисяч грн на ЗСУ. Суддя визнав чоловіка винним і звільнив його від реального покарання, призначивши два роки умовно.

Джерело: zaxid

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень